نظارت دقیق روسا و مدیران مراکز درمانی استان بر تفکیک و بی خطرسازی زباله های بیمارستانی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی درجلسه ی بررسی آخرین وضعیت مدیریت پسماندهای ویژه ی بیمارستانی که روز چهارشنبه چهارم مهرماه باحضور روسا , مدیران وکارشناسان بهداشت محیط مراکز درمانی استان تشکیل شد تاکید کرد: روسا ومدیران مراکز درمانی استان برتفکیک زباله های بیمارستانی ازمبدا به عفونی وغیرعفونی و محلهایی که دربیمارستانها وجود دارد می بایست نظارت دقیق ومستمر داشته باشند ودقت درانجام به موقع ودقیق تستهای مکانیکی , شیمیایی وبیولوژیک را در دستور کارخود قرار دهند.
طی این جلسه تمام بیمارستانهایی که مشکل دفع فاضلاب یا یابی خطرسازی زباله داشتند مورد بررسی قرار گرفتند و همه مشکلات مراکز یک به یک بررسی شد و تصمیماتی درخصوص رفع این مشکلات اتخاذ گردید.
دکتربهمن روشنی همچنین تأکید کرد: همه ی مراکز درمانی استان باید به دستگاه خرد کن زباله مجهزشوند.
وی با بیان اینکه جلسات بررسی وضعیت پسماندهای ویژه ی بیمارستانی به صورت ماهانه تشکیل خواهد شد و روند رفع مشکلات مراکزدر این جلسات به طور جد پی گیری خواهدشد ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری به نتیجه ی مطلوبی دراین زمینه دست پیدا کنیم.
در ادامه نشست فوق کارشناس نظارت بربیمارستانها ومدیریت پسماندهای معاونت بهداشتی دانشگاه هم به تشریح دستگاههای پسماند مراکز درمانی استان پرداخت .
مهندس ذائبی گفت:موضوع مهم در بحث دفع پسماندهای بیمارستانی , دفع نهایی آنهاست که برای رفع این مشکل 10 نقطه مورد بررسی قرارگرفت و 5 نقطه ازآنها درکارگروه به تصویب رسید ودر نهایت با کار کارشناسی یک نقطه انتخاب شد.
گفتنی است دراین جلسه روسا ومدیران مراکز هرکدام اقدامات انجام شده و مشکلات خود را درخصوص دفع زباله های بیمارستانی مطرح کردند ودکترروشنی به رفع هرچه سریعتر مشکلات با مساعدت معاونت درمان تاکید کرد.