یکی از عوامل بروز کیست تخمدان

یکی از سوال هایی که پزشکی امروز با همه ادعای خود نتوانسته جوابی برای آن بیابد بروز کیست های تخمدان در زنان جوان طی 50 سال اخیر است.به راستی سرمنشاء این بلای خانمان سوز که دختران و زنان ما با آن دست به گریبانند در کجا نهفته است؟آیا راهی برای پیشگیری از این بیماری وجود دارد؟

طرح سوال یکی از کلید های دسترسی به پاسخ است.سوال های بی شماری درباره علت شیوع این بیماری در ذهن حکمای ما شکل گرفت تا سرانجام  با بررسی دقیق این بیماری و پیشینه آن دریافتند که بار دیگر توطئه ای بزرگ از سوی دشمنان برای ما طرح ریزی شده است و آن گسترش فرهنگ غرب در کشورمان است.

تا کنون اندیشیده ایم که چرا مدل های لباس غربی در ایران جایگزین لباس های سنتی شد؟چرا ما باید بدون بررسی  پوشش غربی را که نمادی از فرهنگ منحط آن است را می پذیریم؟چرا ما باید مرعوب فرهنگ غرب باشیم؟مگر فرهنگ اسلام که کاملترین فرهنگ در تمامی زمینه ها می باشد چه کم دارد؟ساده انگاری مسایل یکی از معضلاتی است که جامعه متدین ما را به سمت و سویی می کشاند که نتیجه اش از بین رفتن هویت دینی در میان قاطبه نسل جوان کشور است.برای تغییر در رویه ونفوذ یک فرهنگ،اصلی ترین مسیر جا اندازی نمادهای آن فرهنگ در جامعه می باشد و این مسأله ای است که دشمنان با تیزبینی خاص توانسته اند در جامعه ما پیاده کنند.
    آیا هیچ اندیشیده ایم که لباس های جین و لی یکی از نمادهای قوی فرهنگ غربی است؟توجه به این نکته ضروری است که در کشور روسیه سفید در جریان درگیری های انتخاباتی که میان دو حزب؛یکی طرفدارن فرهنگ غرب و آمریکایی و دیگری طرفدارن روسیه روی داد،مسول حزب طرفدار غرب و همسرش در جریان نطق های انتخاباتی با لباس جین یک دست  ظاهر می شد تا حتی در ظاهر هم خود را مطیع غرب معرفی کند.حال ما را چه شده است که به راحتی این نماد و نشانه فرهنگ غرب و نمادهای دیگر را به راحتی می پذیریم و هیچ عکس العملی در برابر آن از خود بروز نمی دهیم؟
    بله،یکی از عوامل اصلی بروز کیست تخمدان پوشیدن همین لباس های تنگ خصوصا جین می باشد.این پوشش های تنگ سبب می شود که به کشاله ران فشاری وارد آید که نتیجه اش کاهش خون رسانی به تخمدان است که در دراز مدت بروز کیست تخمدان از نتایج آن است.متأسفانه امروزه با پوشیدن شلوارهای جین از همان سنین کودکی زمینه را برای بروز این بیماری ایجاد می شود.باید گفت که بزرگتر ها با اهمال در این موضوع از مقصرین اصلی هستند؛چرا که نه تنها موجبات بروز بیماری را برای فرزند خود به وجود می آورند،بلکه به نوعی فرزند خود را مسحور و اسیر فرهنگ غرب می سازند.آیا زمان آن فرا نرسیده است که با تأمل و دقت خاص به تحفه های فرهنگی غرب بنگریم؟ این مرعوبی تا کی؟!
    یکی دیگر از عوامل بروز کیست تخمدان،حمام کردن در زمان عادت ماهیانه است که سبب ساز کیست تخمدان می شود.شایان ذکر است که توجه به همین نکته های ریز که در دین مقدس اسلام بر آن صحه گذاشته شده است می تواند سلامتی را به ارمغان آورد و انسان را به خودباوری سوق دهد.