وداع دکتر نوری زاد با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر محمدرضا نیکبخت دارای مدرک دکترای تخصصی فارماکولوژی از دانشگاه گلاسکو انگلستان بوده و پیش از این به عنوان رییس دانشگاه های علوم پزشکی یاسوج و کاشان فعالیت نموده است.

وداع دکتر نوری زاد با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی  درمانی کرمانشاه صبح روز چهارشنبه پانزدهم دیماه برگزار می گردد.

در این مراسم که با حضور معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مسوولان استان و دانشگاه از ساعت 9 صبح روز پیش گفته در سالن اجتماعات زنده یاد نوروز نژاد مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) برگزار می گردد از تلاش های آقای دکتر صمد نوری زاد تقدیر و آقای دکتر محمد رضا نیکبخت به عنوان سرپرست جدید دانشگاه معرفی می گردد.