مواد لازم:
1- گوشت مغز ران یا ماهیچه گوسفندی نیم کیلو بدون استخوان
2- پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
3- کدو حلوایی یک کیلو و نیم
4- آلوی خشک 150 گرم
5- آبلیمو نصف استکان
6- عسل دو تا سه قاشق سوپ خوری
7- زعفران یا رب انار ترش خانگی به مقدار کم
8- روغن کنجد 150 گرم
9- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم و می شوییم با پیاز سرخ کرده یک تفت می دهیم بعد سه تا چهار لیوان آب در آن می ریزیم و گوشت را می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. بعد آلو را می شوییم و داخل گوشت می ریزیم تا بپزد و نمک و فلفل و آبلیمو و عسل و زعفران حل شده در آب جوش یا رب انار ترش خانگی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم خورش کاملاً جا بیفتد. سپس کدو را پوست می کنیم و دو طرف آنرا در روغن سرخ می نماییم و روی خورش می چینیم و کمی از سس خورش را روی کدو می دهیم و می گذاریم خورش با کدو چند جوش بزند ولی کدو نباید زیاد له شود. بعد کدوها را در دیس می چینیم و بقیه مواد را داخل آن می ریزیم.