مواد لازم:
1- گل کلم متوسط یک عدد 2- تخم مرغ محلی 7 عدد 3- پیاز سرخ کرده دو تا سه قاشق سوپ خوری 4- روغن 150 گرم 5- زعفران ساییده یک قاشق چایخوری 6- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
ظرفی را آب کرده کمی نمک می ریزیم و می گذاریم آب جوش بیاید گل های گل کلم را از هم جدا می کنیم و می شوییم و آن را در آب جوش می ریزیم و می گذاریم گل کلم بپزد گل کلم را درصافی می ریزیم تا آب آن برود بعد آن را با چنگال کمی نرم می کنیم تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن می زنیم و آن را خوب مخلوط می کنیم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و داخل تخم مرغ می ریزیم پیاز و گل کلم را که کاملاً سرد شده به مایه تخم مرغ اضافه کرده تمام مواد را خوب مخلوط می نماییم بعد روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود مایه را درون روغن ریخته و مانند کوکو سبزی طبخ می نماییم.