مواد لازم:
1- پیاز متوسط 1 کیلو 2- گوشت سردست گوسفندی 750 گرم 3- سیب زمینی پشندی نیم کیلو 4- به نیم کیلو 5- آلو خشک 250 گرم 6- روغن به مقدار کافی 7- رب گوجه فرنگی سالم یک قاشق غذا خوری 8- سماق دو سه قاشق سوپ خوری 9- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
آلو را می شوییم و خیس می کنیم و پیاز را پوست می کنیم و به صورت حلقه های نازک می بریم پوست به را نیز می کنیم وبه اندازه پره های پرتقال ورقه ورقه می بریم سیب زمینی را نیز پوست می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و گوشت را نیز به شکل ورقه تکه تکه می نماییم . قابلمه ای که گنجایش تمام مواد را داشته باشد آماده می سازیم و دو قاشق روغن ته آن می ریزیم (در صورت تمایل می توان به جای روغن ورقه های نازک (دنبه را ته ظرف قرار دهیم) و دو ردیف پیاز ته قابلمه و یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به می گذاریم و در صورت مصرف سماق آن را همراه نمک و فلفل کمی روی مواد می پاشیم و یکی دو قاشق روغن می ریزیم و به همین ترتیب بار دیگر ردیف های پیاز و گوشت و سایر مواد را در ظرف قرار می دهیم بدون این که سیب زمینی را داخل مواد بچینیم آن گاه نصف لیوان آب در قابلمه می ریزیم و در آن می بندیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم تا تمام مواد کاملا بپزد سیب زمینی را در آخر کار روی تاس کباب می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی نیز با حرارت ملایم بپزد ولی له نشود تاس کباب بعد از پختن نباید آب داشته باشد و باید به روغن بیفتد.