جلسه هم اندیشی با ایثارگران بیمارستان معتضدی

جلسه هم اندیشی با ایثارگران با حضور مهرداد مرادی مشاور ریئس دانشگاه ودبیر ستاد شاهد وامور ایثارگران دانشگاه،رشیدی مشاور استاندار درامور ایثارگران ،دکترسعادت فر ریئس بیمارستان معتضدی وجمعی ازایثاگران شاغل به منظور برطرف نمودن مسائل ومشکلات این قشر بزرگوار ومعزز تشکیل شد.

مرادی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران:ضمن تاکید بر لزوم خدمات رسانی با توجه به بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی وهمچنین مقام معظم رهبری تشریح نمودند:

مدیریت شاهد وامور ایثارگران در خصوص شرح وظایف خود در قالب های متنوعی درحال خدمت رسانی به این قشر معزز میباشد که اولین قدم در این باره احیای قانون جایگاه ایثارگران طبق ضوابط وقوانین میباشد.

وی در ادامه به بررسی مشکلات وانتقادات خانواده های شهدا وایثارگران درآن مرکز پرداخت.

درانتها جلسه ،از خانواده شهیده معزز مدافع سلامت فهیمه خادمی تقدیر وتشکر بعمل آمد.