بازدید تیم ارزیابی طرح انطباق دربیمارستان معتضدی

#تیم ارزیابی طرح انطباق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور بررسی نحوه اجرای دستورالعمل های این طرح از مرکز آموزشی درمانی معتضدی بازدید کردند.

#به گزارش روابط عمومی بیمارستان معتضدی در تاریخ 26دی1402تیم ارزیابی طرح انطباق دانشگاه علوم پزشکی جهت بررسی نحوه اجرای دستورالعمل های طرح انطباق از این مرکز بازدید کردند،در ابتدا دکتر سعادت فر ریاست بیمارستان ضمن خیر مقدم به مهمانان اذعان داشت اجرای طرح مذکور در مرکز موثر ومفید است.سپس اعضای تیم ارزیاب جناب آقای الفت الماسی ،سرکار خانم چراغ پوران وسرکار خانم مهدیان تبار به همراه مسؤلین مرکز آموزشی درمانی معتضدی از بخشهای اتاق عمل،کلینیک ناباروری ،بعداز زایمان وقسمت های اداری ونماز خانه بازدید کرده واز کارکنان ،بیماران وهمراهان در خصوص طرح انطباق سوالاتی مطرح کردند.

#در پایان این بازدید کارشناسان ارزیابی ضمن قدردانی از تلاشهای مسؤلین مرکز آموزشی درمانی در این حوزه اجرای دستورالعمل طرح انطباق را عاملی برای تسریع در خدمت رسانی به مردم دانسته که باعث افزایش رضایت عمومی نیز خواهد شد.