جلسه ترویج زایمان طبیعی وآموزش مادران باردار

نشست هم اندیشی ترویج زایمان طبیعی وآموزش مادران بارداردربیمارستان معتضدی

جلسه ترویج زایمان طبیعی وآموزش مادران بادردار درتاریخ 1401/8/1دردفترریاست برگزارشد.

نشست هم اندیشی  ترویج زایمان طبیعی وآموزش مادران بارداردربیمارستان معتضدی با حضورریاست مرکز،وجناب آقای دکتر محمد رضا نادری و همراهان و نماینده معاونت محترم درمان خانم ایزدی و خانم دکتر حاصلی  عضو هیئت علمی گروه پرستاری و مامایی و جمعی از همکاران برگزار شد،در این جلسه بر ضرورت فرهنگ سازی در راستای ترویج زایمان طبیعی و آموزش مادران باردار اشاره شد، انتظار می رود دانشگاه علوم پزشکی با همکاری رسانه های استان ضمن تهیه محتوای رسانه ای در قالب آموزش های  تاثیر گذار  نسبت به ترغیب و تشویق خانوارها و بانوان به فرزند دار شدن وترویج فرهنگ زایمان طبیعی اقدام کنند.
در این جلسه به ضرورت تشکیل تیمی با هدف افزایش زایمان طبیعی در مراکز بهداشتی و درمانی اشاره شد،و ساماندهی فرایند آموزش مادران باردار با آموزشهای مداوم و نظارت مستمر بر عملکرد میتواند یکی از راههای تحقق این هدف باشد.
دکترسعادت فر افزود:ترویج زایمان طبیعی در سطح جامعه یکی از اهداف و برنامه هایی است که نیازمند تلاش و اهتمام و دلسوزی و احساس مسئولیت تمام دست اندر کاران مربوطه میباشدو اگر به خوبی ظرفیت های مناسب و مطلوب ایجاد شود قطعآ آثار و نتایج مثبت آن را شاهد خواهیم بود.

در ادامه نیز  به همکاری هرچه بیشتر مرکز بهداشت شهرستان و معاونت محترم درمان و مرکز آموزشی درمانی معتضدی در راستای آموزش مادران باردار و فعال سازی بیشتر کلاسهای آموزش مادران باردار اشاره شد.